http://profitshare.ro/l/2896587
http://profitshare.ro/l/2896587

Romania Cadouri-cadouri ieftine pentru voi

Sfantul Anton rugaciune pentru indreptarea unei persoane iubite

Sfinte Antoane, tu care esti plin de dragoste sfântă fată de cei păcătosi, si n-ai crutat trudă, rugăciune si fapte aspre de pocăintă pentru a-i readuce la Dumnezeu, vino în ajutorul meu ca să îndrept o persoană scumpă inimii mele, dar care este departe de iubirea lui Dumnezeu din cauza vietii ei dezordonate.
Tu stii că această persoană nu este cu totul rea. Are o inimă bună. Îsi iubeste familia si-i vrea tot binele. Dar, din nefericire se uită pe sine si nu vede propria-i mizerie sufletească în care se află. Este ca un sărman orb, iubite sfinte Antoane, si depinde de tine să-i dobândesti lumină de la Dumnezeu. Adu-o înapoi în Casa Tatălui ceresc, dar curând, căci altfel este în primejdie să cadă pradă diavolului.
Sfinte Antoane, dacă această persoană nefericită si-ar cunoaste starea de plâns si dacă s-ar gândi la primejdia de a cădea în orice clipă pradă osândei vesnice - la care se expune atât de usor - atunci desigur ca s-ar îndrepta. Binevoieste, deci, a-i deschide ochii. Fă-o să înteleagă mizeria sufletească în care se află. Ridic-o din noroiul păcătelor în care s-a înglodat asa de adânc. Sfinte Antoane, nu te cuprinde mila când privesti acest suflet? Fă ca acest fiu rătăcit să înteleagă întreaga decădere la care a ajuns. Întoarce-l la casa Tatălui ceresc. Ia-l sub protectia ta si mijloceste pentru el ca Domnul să-si deschidă bratele milei sale nesfârsite, să-i dea sărutul de pace si de împăcare, reasezându-l în drepturile pierdute. Sfinte Antoane, mare făcător de minuni, îndeplineste-mi ruga. Este în joc sângele dumnezeiesc al lui Isus Cristos. Amin.

Vanzari icoane

Vanzari icoane
Icoane ortodoxe de vanzare