http://profitshare.ro/l/2896587
http://profitshare.ro/l/2896587

Romania Cadouri-cadouri ieftine pentru voi

Rugaciune catre Sfantul Pavel

Sfinte Pavel, apostolul neamurilor, intors la credinta in Cristos in mod minunat pe drumul spre Damasc, zelul tau infocat pentru raspandirea Evangheliei a fost cu mult mai mare decat inversunarea cu care mai inainte prigoneai Biserica lui Cristos. Tu ai fost chemat de Dumnezeu sa fii stalp al Bisericii, numit de El vas ales, ridicat la vederea tainelor lui Dumnezeu pana la al treilea cer; totusi ai ramas asa se smerit, incat te socoteai cel din urma dintre apostoli, nevrednic chiar sa porti acest nume. Ce pilda stralucitoare de supunere ne dai
fata de Capul Apostolilor, Sfantul Petru, tu care n-ai voit sa incepi vestirea Evangheliei inainte de a te convinge ca invataturile tale sunt corecte.
Atat de mult l-ai iubit pe Isus, incat pentru El ai suferit cu bucurie biciuiri, inchisoare, prigoniri de tot felul, pana si moartea, plecandu-ti capul sub sabia calailor imparatului Nero.
Dobandeste-ne si noua o desavarsita convertire de pe calea pierzarii, pe care am umblat pana astazi, un adevarat spirit de supunere fiiasca fata de Sfanta Biserica si fata de pastorii nostri sufletesti; ajuta-ne ca urmand exemplul vietii tale sfinte si calauzindu-ne pasii pe calea invataturilor lasate de tine, sa fim gata a le marturisi, daca va fi nevoie chiar cu sangele nostru.
V: Sfinte Pavel, tu esti omul ales de Cristos.
R: Vestitor al Evangheliei la toate popoarele.
Doamne Dumnezeule, care prin propovaduirea Sfantului Apostol Pavel ai dus lumea la invatatura Evangheliei, da-ne te rugam harul ca si noi, care ii sarbatorim amintirea, sa avem parte mereu de mijlocirea lui. Prin Cristos, Domnul nostru. Amin.

Vanzari icoane

Vanzari icoane
Icoane ortodoxe de vanzare