http://profitshare.ro/l/2896587
http://profitshare.ro/l/2896587

Romania Cadouri-cadouri ieftine pentru voi

Rugaciune catre Sfantul Petru

Slavite Sfinte Petru, care pentru credinta ta vie si neclintita, pentru smerenia ta adanca si dragostea ta arzatoare ai fost inzestrat de Isus cu daruri deosebite, noi te recunoastem ca primul dintre apostoli si marturisim ca esti piatra de temelie pe care Cristos a zidit Biserica sa. Dobandeste-ne, te rugam, si noua o credinta nestirbita si nesovaielnica, care sa ne faca pregatiti a ne da viata mai degraba decat a ne lepada de credinta. Ajuta-ne sa fim in stransa legatura cu Sfanta Biserica, uniti cu Papa de la Roma, pe care-l credem urmas al credintei si misiunii tale, unicul si adevaratul cap vazut al Bisericii universale.
Noi credem cu tarie ca aceasta Biserica este corabia mantuitoare, in afara de care nu este mantuire. Credem de asemenea ca asa cum de atatea veacuri puterea intunericului si furia prigonitorilor n-au putut-o invinge, tot asa si pe viitor portile iadului n-o vor birui niciodata, pentru ca Mantuitorul a fagaduit ca flacara credintei tale nu se va micsora.
Ajuta-ne, te rugam, negreselnicule invatator al credintei, ca in aceasta corabie a ta sa gasim si noi scapare, urmand cu smerenie invataturile si sfaturile Sfintei Biserici si ascultand cu supunere de poruncile ei, prin ea sa putem ajunge fericiti la portul mantuirii vesnice.
V: Tu esti Petru.
R: Si pe aceasta piatra voi zidi Biserica mea.
Sa ne rugam. Doamne, Dumnezeule, care incredintand Sfantului Petru, apostolul tau, cheile imparatiei cerului, i-ai dat puterea de a lega si dezlega, da-ne te rugam harul ca prin mijlocirea lui sa fim eliberati de lanturile pacatelor noastre. Prin Cristos, Domnul nostru. Amin.

Vanzari icoane

Vanzari icoane
Icoane ortodoxe de vanzare