Se spune ca dezlantuie pasiuni nebune si îi trezeste si pe cei mai lenesi.
Pentru o persoana:
½ litri de vin alb sec1 pahar de cognac
30 g de scortisoara (betisoare)
o crenguta de vanilie
30 g de ghimbir ras
50 g sirop de zahar
2 oua de prepelite
un praf de nucsoara rasa
Prepara o fiertura de vin cu scortisoara, vanilie si ghimbir si asteapta 48 de ore dupa aceea sa-si lase seva.
Filtreaza amestecul si adauga siropul de zahar pe care l-ai combinat cu ouale de prepelita, cognacul si nucsoara. Bate ingredientele cu un mixer, lasa sa se depuna si bea licoarea cu o ora înainte de “randez-vous”.
Pentru o persoana:
½ litri de vin alb sec1 pahar de cognac
30 g de scortisoara (betisoare)
o crenguta de vanilie
30 g de ghimbir ras
50 g sirop de zahar
2 oua de prepelite
un praf de nucsoara rasa
Prepara o fiertura de vin cu scortisoara, vanilie si ghimbir si asteapta 48 de ore dupa aceea sa-si lase seva.
Filtreaza amestecul si adauga siropul de zahar pe care l-ai combinat cu ouale de prepelita, cognacul si nucsoara. Bate ingredientele cu un mixer, lasa sa se depuna si bea licoarea cu o ora înainte de “randez-vous”.